Направете стъпка в бъдещето!
Вход
0

За нас

През изминалите вече 21 години, фирма MIELE CENTER MAX (МСМ Парадайз ЕООД) се наложи на българския пазар, като официален партньор на германския концерн за домакинска и професионална техника Miele.

Фирма MIELE CENTER MAX (МСМ Парадайз ЕООД) е позната на своите многобройни клиенти със своето  компетентно и коректно обслужване. С много опит и нови идеи, нашият висококвалифициран екип непрестанно се стреми да отговори на индивидуалните нужди на всеки един наш клиент.

Вдъхновяващият интериор и спокойната атмосфера в нашите магазини гарантират на клиентите квалифицирано, информативно и спокойно обслужване.

Като официален партньор на Miele в България, ние предлагаме пълната гама от продукти, официална гаранция от производителя, цялостно гаранционно и извънгаранционно обслужване от производителя,  както и безплатна  доставка до всяка точка на страната.

Miele означава дългосрочно мислене и дейност, ефективност и устойчивост в съответствие с елегантен дизайн, безупречна надеждност и модерна технология.  Възползвайте се от непрекъснатите иновации, които Miele предлага. Позволете ни да Ви убедим в най-доброто Miele качеството, като към него прибавим лекота на използване, дълголетие, отговорност и безкомпромисен ангажимент за качество и високи постижения!


 

С грижа за клиента

Ето защо, ние обслужваме клиентите си с техникa, близка до нашите сетива. Това ни обвързва с нашата дейност, а нашите клиентите го разбират и ни се доверяват!

 

Miele: 088 9 20 29 85

Безплатна доставка

Лизинг UniCredit Consumer Financing

Промоции вижте тук

Разпродажби вижте тук