Направете стъпка в бъдещето!
Вход
0

CVA 6805 D BRWS

Цена:
6 900,00 лв.
Безплатна доставка

Автоматична кафемашина за вграждане, капацитет 2.3л, 15бара налягане, връзка към водопровод


... още
Споделете

Технически спецификации:
Дизайн
- Кафеавтомат за вграждане за еспресо, капучино, кафе лате, лате макиато
- Може да се вгради в ниша 60 см.
- Врата отваряща се на ляво -  Comfort Door
- Скрита дръжката на вратата
- LED осветление

Функции
- Режими за кафена зърна или смляно кафе
- Програмируемо количество вода във всяка чаша
- Изготвяне на двойна порция с натискането на един бутон- One Touch за двама
- Избор на количество кафе от 6 до 14 гр
- Налягане на помпата - 15 бара
- Програмиране на до 10 профила
- Настройки за автоматично включване и изключване
- Автоматично почистване и изплакване
- Easy Click Milk система
- Настройка на твърдоста на водата
- Eco функция
- Сензор за чаши
- Връзка към централен водопровод

Характеристики
- M-touch дисплей, многоезичен
- Touch бутони
- Контейнер за вода - 2.3 л
- Контейнер за кафе на зърна – 500 гр
- Индикация за намаляваща вода и кафе
- Индикации за изпразване на отпадните контейнери
- Система за подгряване на вода
- Индикация за изключване на програмата за декалциране

Таймер
- Дигитален часовник
- Резервна батерия в случай на прекъсване на електрозахранването

Безопасност
Елекронна система за заключване (защита от деца)

Размери В x Ш x Д: 45,5 x 59,5 x 53,0 см
Размери на нишата за вграждане В x Ш x Д: 45,0-45,2 x 56,0-56,8 x 50,0 см

Аксесоари
- Стъклен контейнер за мляко
- Мерителна лъжичка

Цвят: Brilliant White

Гаранция: 24 месеца

Характеристики
Тип -
Управлвeние -
Технологии и иновации -
Допълнителни програми -
Енергиен клас -
Размери на нишата В х Ш х Д: 595 x 452 x 480
Вид машина за вграждане

Скъпи Клиенти,

Ние от Miele Center Max  ще поемем куриерската услуга за Вашата заявка. По този начини Miele Center Max Ви осигурява безплатна доставка за цялата страна, без значение от стойността, обема и броя на поръчаните от Вас стоки!

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока указан в информацията за доставка и плащане на стоки.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.
При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети Miele Center Max за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Miele Center Max се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

При невъзможност за качването на уредите с асансьор, доставката се счита до партерен етаж  или входна врата на кооперацията. Допълнително се начислява такса за доставка на стойност 8 лв/ етаж за всеки уред, платима при поръчката или при самата доставка.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
• доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
• цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
• при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 7 работни дни на посочените в сайта координати.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули на адрес гр. София, Ул. „6-ти Септември”№1 , Вход от Бул. “Цар Освободител”12, 1000, София.

Връщането се допуска при следните условия:
• заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от Miele Center Max електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката;
• стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Miele Center Max – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава);
• клиентът съгласува с представител на Miele Center Max адреса, на който Miele Center Max желае да получи обратно стоката;
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на Miele Center Max адрес.
Miele Center Max си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

 

Ние стоим зад техниката Miele, която продаваме. В случай на гаранционен и извън гаранционен проблем, можете да позвъните, за  да направите час за посещение на специализиран Miele сервиз на следните телефони:

                   - 0889 202 985

Гаранцията важи при представяне на надлежно заверена гаранционна карта.

Фирма Miele Center Max дава на своите клиенти с всяка закупена стока гаранция - гаранционна карта, в която са упоменати:

- адрес и телефон за връзка при проблеми със закупената стока;

- гаранционните условия на производителя;

- гаранционен срок на закупената стока;

За повече въпроси може да ни потърсите на телефон 0888 85 85 81 или ни пишете

Miele Max Center 0889 20 29 85

Безплатна доставка

Лизинг UniCredit Consumer Financing

Промоции вижте тук

Разпродажби вижте тук