Направете стъпка в бъдещето!
Вход
0

DGC 6660 60cm BRWS

Цена:
8 800,00 лв.
Безплатна доставка

Комбинирана парова фурна за вграждане, обем 68л, енергиен клас А


... още
Споделете

Дизайн

 За вграждане под и над плот

 

Функции

 3 режима (готвене , затопляне, размръзяване) с предварително зададена температура, на 4 нива за готвене  

 Възможност за приготвяне на няколко ястия едновременно, без смесване на миризмите

 Над 200 автоматични програми

 Възможност за запаметяване на индивидуални програми ( до 20 бр.)

 

- Fan Plus - вентилатор

- Горен / долен нагревател

- Голям / малък грил

- Вентилатор и  грил

- Интензивно печене

- Печене на специални сладкиши

- Автоматично препичане / Леко запичане

- Горен и долен нагревател

- Комбинирано готвене (Fan Plus- вентилатор, Горен / долен нагревател, Голям грил)

- Готвене на пара

Специални програми ( готвене на меню, затопляне, стерилизиране на бутилки, дезинфекция на съдове, размразяване, претопляне, Defrost, втасване на тесто, Pizza, Sabbat програма)

 

Features

 Дигитален дисплей Sensortronic , с възможност за избор на езика

Touch Control

 Mоторизиран панел

 Регулиране на температурата на фурната от  30°C до 225°C / регулиране на температурата при готвене на пара от 40°C до 100°C

 Дисплей с автоматично изключване за следене на температурата и продължителността на готвене

 Редукция на парата, в края на готвене

 Teхнология Miele MultiSteam

 Вграден долен елемент за изпаряване на водата

 Програма Отстраняване на котлен камък и индикатор за възникнал проблем при експлоатация

 Сонда с кабел

 

Контрол на времето за готвене

 Възможност за задаване на време на готвене

 Дигитален часовник, таймер

 Възможност за задаване на начало и край на готвене

 Батерия, която запаметява режима на готвене, до един час след спиране на електрозахранването

 Система за автоматично задаване на препоръчителната температура за готвене

 Възможност за промяна на препоръчителната температура за готвене

 Индикатор за температура, звуков сигнал

 

Почистване

 Лесно почистване, благодарение на вътрешно покритие от неръждаема стомана

 Clean Glass тройно стъкло на вратата

  PerfectClean странични решетки, за по-лесно почистване

 

Безопасност

 Студено лицева страна

 Система за охлаждане, система за електронно заключване, система за  автоматично изключване за по-голяма безопасност

 

Aксесоари

 Три съда за готвене от неръждаема стомана, 1 решетка, една универсална тава и странични решетки

 

Размери за вграждане

 В x Ш x Д : 59,3 – 59,5 x 56,0 – 56,8 x 55,0 cm

 

Капацитет

 68 lt

 

Eлектрическо свързване

 Обща мощност : 3,4 kW

 Не се изисква източник на вода

 

Цвят

Бял

Моделът е наличен също в цвят : инокс, кафяв и черен 

Характеристики
Капацитет и нива на готвене Не
Управление Не
Специални програми Не
Почистване -
Размери Не
Цвят Не
Размери В х Ш х Д:(560-568) х (593-595) х 555 мм
Вътрешен обем 68 л

Скъпи Клиенти,

Ние от Miele Center Max ще поемем куриерската услуга за Вашата заявка. По този начини Miele Center Max Ви осигурява безплатна доставка за цялата страна, без значение от стойността, обема и броя на поръчаните от Вас стоки!

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока указан в информацията за доставка и плащане на стоки.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.
При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети Miele Center Max за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Miele Center Max се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

При невъзможност за качването на уредите с асансьор, доставката се счита до партерен етаж или входна врата на кооперацията. Допълнително се начислява такса за доставка на стойност 20 лв/ етаж за всеки уред, платима при поръчката или при самата доставка.

ВАЖНО ОТНОСНО ДОСТАВКАТА НА ГОЛЕМИ УРЕДИ (пералня, сушилня, фурна, хладилник и др.): Вашият куриер доставчик ще пристигне сам. Когато се предвижда използване на асансьор, то той трябва да бъде достъпен на нулево ниво и директно достъпен за товарна количка. Уредите трябва да могат свободно да влязат в асансьора. Входът на сградата трябва да е на нулево ниво и достъпен от улицата. Вратата на двора трябва да е на нулево ниво и достъпна от улицата. Ако такъв достъп не е наличен и/или можете основателно да предположите, че сам човек не може да се справи, то вашите уреди ще бъдат разтоварени на най-близкото достъпно място до входа ви.

Ако имате основание да предполагате, че за да стигнат закупените уреди до входа/вратата ви е необходимо уредите да бъдат вдигани на ръце и пренасяни през прагове, стълби, и други препятствия, тогава моля да предвидите заплащане на услугата КАЧВАНЕ, като се свържете с нас преди да направите своята поръчка.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
• доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
• цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
• при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 7 работни дни на посочените в сайта координати.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули на адрес гр. София, Ул. „6-ти Септември”№1 , Вход от Бул. “Цар Освободител”12, 1000, София.

Връщането се допуска при следните условия:
• заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от Miele Center Max електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката;
• стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Miele Center Max – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава);
• клиентът съгласува с представител на Miele Center Max адреса, на който Miele Center Max желае да получи обратно стоката;
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на Miele Center Max адрес.
Miele Center Max си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

 

Ние стоим зад техниката Miele, която продаваме. В случай на гаранционен и извън гаранционен проблем, можете да позвъните, за  да направите час за посещение на специализиран Miele сервиз на следните телефони:

                   - 0889 202 985

Гаранцията важи при представяне на надлежно заверена гаранционна карта.

Фирма Miele Center Max дава на своите клиенти с всяка закупена стока гаранция - гаранционна карта, в която са упоменати:

- адрес и телефон за връзка при проблеми със закупената стока;

- гаранционните условия на производителя;

- гаранционен срок на закупената стока;

За повече въпроси може да ни потърсите на телефон 0888 85 85 81 или ни пишете

Miele: 088 9 20 29 85

Безплатна доставка

Лизинг UniCredit Consumer Financing

Промоции вижте тук

Разпродажби вижте тук