Направете стъпка в бъдещето!
Вход
0
Promo

KFN 29683 White Glass

Цена:

цена: 5 293,00 лв.

Цена онлайн: 4 499,00 лв.

Безплатна доставка

Специална цена! - 15%

Комбиниран хладилник - фризер, стоящ модел - Бяло стъкло, A+++

 

... още
Споделете

Дизайн

Комбиниран свободностоящ хладилник с фризер
Дизайн без дръжка с Click2open функция
Възможност за обръщане на посоката на отваряне на вратата
Нов компресор разпределящ охлаждането и замразяването, когато и където е необходимо за пестене на енергия
LED осветление от горната страна
FlexiLight осветление
Soft Close затваряне на хладилника и фризера
Връзка с Miele@home

 

Capacity

Общ 343 литра
Хладилник  242 литра
Фризер 101 литра

 

Управление

Електронно управление с тъч скрийн

Хладилна част: 1-9°C, Фризер: -15 до -26 °C

Звуков сигнал и светлинна индикация в случай на спад в температурата

 

Хладилник

Автоматично размразяване
DYNA COOL – динамично охлаждане
PerfectFresh Pro с XL дизайн и  Self Close
3 обезопасени стъклени рафта с ръбове от неръждаема стомана
1 рафт за бутилки
3 рафта на вратата за буркани и бутилки

 

Фризер

No Frost система
“Super Frost” – бутон, за бързо замразяване
3 прозрачни чекмеджета
LED осветление на фризера

 

Екстри

Режим Сабат, Режим Парти, Режим Почивка, QuickCool – таймер за бързо охлаждане

 

Климатична зона

SN-T

Цвят

 Бяло стъкло

Размери

•Височина : 201,1 cm
•Ширина: 60,0  cm

Дълбочина: 68.5  cm

Характеристики
Тип хладилници Свободностоящ
Размери Над 185см
Енергиен клас A++
Зони 2
Технологии и Иновации
Идеална влага и температура за съхранение на храната
Предотвраява образуването на лед
Равномерно разпределяне на температурата
Vario Room
Възможност за бързо охлаждане при голямо зареждане
Индивидуално осветление на всеки рафт
Плавно затваряне на вратат
Плавно плъзгане на чекмеджетата
Размери Не
Вътрешен обем Не
Енергиен клас Не

Скъпи Клиенти,

Ние от Miele Center Max  ще поемем куриерската услуга за Вашата заявка. По този начини Miele Center Max Ви осигурява безплатна доставка за цялата страна, без значение от стойността, обема и броя на поръчаните от Вас стоки!

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока указан в информацията за доставка и плащане на стоки.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.
При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети Miele Center Max за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Miele Center Max се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

При невъзможност за качването на уредите с асансьор, доставката се счита до партерен етаж  или входна врата на кооперацията. Допълнително се начислява такса за доставка на стойност 15 лв/ етаж за всеки уред, платима при поръчката или при самата доставка.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
• доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
• цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
• при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 7 работни дни на посочените в сайта координати.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули на адрес гр. София, Ул. „6-ти Септември”№1 , Вход от Бул. “Цар Освободител”12, 1000, София.

Връщането се допуска при следните условия:
• заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от Miele Center Max електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката;
• стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Miele Center Max – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава);
• клиентът съгласува с представител на Miele Center Max адреса, на който Miele Center Max желае да получи обратно стоката;
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на Miele Center Max адрес.
Miele Center Max си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

 

Ние стоим зад техниката Miele, която продаваме. В случай на гаранционен и извън гаранционен проблем, можете да позвъните, за  да направите час за посещение на специализиран Miele сервиз на следните телефони:

                   - 0889 202 985

Гаранцията важи при представяне на надлежно заверена гаранционна карта.

Фирма Miele Center Max дава на своите клиенти с всяка закупена стока гаранция - гаранционна карта, в която са упоменати:

- адрес и телефон за връзка при проблеми със закупената стока;

- гаранционните условия на производителя;

- гаранционен срок на закупената стока;

За повече въпроси може да ни потърсите на телефон 0888 85 85 81 или ни пишете

Miele Max Center 0889 20 29 85

Безплатна доставка

Лизинг UniCredit Consumer Financing

Промоции вижте тук

Разпродажби вижте тук