Направете стъпка в бъдещето!
Вход
0

PW 5065 EL LP ED inox

Цена:
6 300,00 лв.
Безплатна доставка

Перална машина енергиен клас А, капацитет 6,5кг

... още
Споделете

Технически спецификации:
- Капацитет: 6.5 кг
- Обороти на центрофугата: 400 - 1400
- Лицев панел под с LCD дисплей и въртящ се бутон за избор на програми
- Отвор на вратата до 30 см
- Иновативно пране
- Технология Novotronic-пералната машина сама определя вида на дрехите, тяхното тегло,обем и предлага най-подходящата програма
- 6 стандартни програми и 12 специални програми с различна температура
- Висококачествено пране за различни типове дрехи
- 400-1400 rpm скорост на центрофугиране
- Уникален барабан от висококачествена стомана с формата на Пчелна пита Miele за перфектно изпиране
- Остатъчна влажност:50%
- Специални сензори за автоматична настройка на идеални условия за пране,изплакване и центрофугиране,в зависимост от материята на дрехите
- Fuzzy Logic,автоматична настройка на енергийна и водна консумация за максималното им спестяване
- Без намачкани дрехи
- Опции "Без центрофугиране" и "Задържане на изплакването"
- Автоматичен контрол за наличие на пяна
- Постоянна проверка на баланса при центрофугиране
- PC Update facility(възможност за добавяне на нов софтуер)

Управление:
- Въртящ се селектор и бутони за лесно управление
- Лесно текстово меню на много езици
- Здрава Spaceframe обвивка
- Звукова изолация
- Специална звукова изолация за изключително тиха работа
- Допълнителни функции
- LED осветление на барабана
- Асинхронен двигател с честотен контрол
- Програмирано забавяне на старта до 24 часа
- Дигитален индикатор за последователен избор на програма
- Дигитален дисплей за оставащо време на изпиране
- Самопочистващ се контейнер чекмедже за отпадъци
- Нискотемпературно пране "студено" и "20 градуса"
- Аларма
- Неръждаема стомана
- Два специализирани нагревателни елемента

Програми:
- Автоматична+
- Специална за ризи,възглавници, промазани дрехи
- Програма за хавлии,покривки, чаршафи,завеси,тъмни дрехи и дънки.
- "Ръчно пране" на вълнени дрехи
- Специални програми за професионални резултати в клиники,сладкарници,фр. салони и др.
- Програма "Quick wash 40C" за памучни, деликатни и синтетични материи
- Интензивна + устойчива за дрехите програма
- Отделно изплакване /колосване, отделно центрофугиране
- Допълнителни опции
- Подготовка за свързване с помпа за ацтоматично дозиране на препарата за пране
- Допълнителен източник на вода

Безопасност:
- Водоустойчива система WPS
- Технически сертификати VDE,EMV

Размер (В/Ш/Д): 85.0/59.5/71.5

МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРА СЪС СУШИЛНА МАШИНА PT 5135EL

Гаранция: 24 месеца

Характеристики
Обороти Не
Капацитет -
Отлични резултати при пране -
Специални програми Не
Допълнителни опции Не
Цвят Не

Скъпи Клиенти,

Ние от Miele Center Max ще поемем куриерската услуга за Вашата заявка. По този начини Miele Center Max Ви осигурява безплатна доставка за цялата страна, без значение от стойността, обема и броя на поръчаните от Вас стоки!

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока указан в информацията за доставка и плащане на стоки.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.
При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети Miele Center Max за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Miele Center Max се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

При невъзможност за качването на уредите с асансьор, доставката се счита до партерен етаж или входна врата на кооперацията. Допълнително се начислява такса за доставка на стойност 20 лв/ етаж за всеки уред, платима при поръчката или при самата доставка.

ВАЖНО ОТНОСНО ДОСТАВКАТА НА ГОЛЕМИ УРЕДИ (пералня, сушилня, фурна, хладилник и др.): Вашият куриер доставчик ще пристигне сам. Когато се предвижда използване на асансьор, то той трябва да бъде достъпен на нулево ниво и директно достъпен за товарна количка. Уредите трябва да могат свободно да влязат в асансьора. Входът на сградата трябва да е на нулево ниво и достъпен от улицата. Вратата на двора трябва да е на нулево ниво и достъпна от улицата. Ако такъв достъп не е наличен и/или можете основателно да предположите, че сам човек не може да се справи, то вашите уреди ще бъдат разтоварени на най-близкото достъпно място до входа ви.

Ако имате основание да предполагате, че за да стигнат закупените уреди до входа/вратата ви е необходимо уредите да бъдат вдигани на ръце и пренасяни през прагове, стълби, и други препятствия, тогава моля да предвидите заплащане на услугата КАЧВАНЕ, като се свържете с нас преди да направите своята поръчка.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
• доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
• цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
• при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 7 работни дни на посочените в сайта координати.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули на адрес гр. София, Ул. „6-ти Септември”№1 , Вход от Бул. “Цар Освободител”12, 1000, София.

Връщането се допуска при следните условия:
• заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от Miele Center Max електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката;
• стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Miele Center Max – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава);
• клиентът съгласува с представител на Miele Center Max адреса, на който Miele Center Max желае да получи обратно стоката;
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на Miele Center Max адрес.
Miele Center Max си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

 

Ние стоим зад техниката Miele, която продаваме. В случай на гаранционен и извън гаранционен проблем, можете да позвъните, за  да направите час за посещение на специализиран Miele сервиз на следните телефони:

                   - 0889 202 985

Гаранцията важи при представяне на надлежно заверена гаранционна карта.

Фирма Miele Center Max дава на своите клиенти с всяка закупена стока гаранция - гаранционна карта, в която са упоменати:

- адрес и телефон за връзка при проблеми със закупената стока;

- гаранционните условия на производителя;

- гаранционен срок на закупената стока;

За повече въпроси може да ни потърсите на телефон 0888 85 85 81 или ни пишете

Miele: 088 9 20 29 85

Безплатна доставка

Лизинг UniCredit Consumer Financing

Промоции вижте тук

Разпродажби вижте тук