Направете стъпка в бъдещето!
Вход
0

W 668 WCS D 45cm

Цена:
2 990,00 лв.
Безплатна доставка

Свободностояща перална машина с горно зареждане, капацитет 6кг, енергиен клас А+++

... още
Споделете

Продуктови характеристики:

 

 

Патентованият барабан тип пчелна пита Miele

Перфектна грижа за прането ви

Деликатна грижа: шестоъгълната повърхност на барабана позволява на дрехите да се плъзгат по тънък филм вода.


Механизъм ComfortLift

Нищо не е по-лесно: с патент Comfort-Lift можете да

отворите пералнята с горно зареждане Miele само

с една ръка.

Рама за транспортиране

Голямо предимство в малки помещения: с движещата

се рамка лесно придвижвате пералнята с горно

зареждане Miele.

Автоматично позициониране и заключване

на барабана

Miele винаги гледа в правилната посока: може да

стигнете до съдържанието на барабана

непосредствено след пране.

   


Технически характеристики:
- Перална машина с горно зарждане и класически дизайн
- Уникален Miele ергономичен дизайн с емайлиран преден панел

Технически спецификации:

- Висококачествено пране за различни типове дрехи
- " Softtronic "технология на пране
- 400 - 1200 об. скорост на центрофугиране
- Уникален барабан от висококачествена стомана с форма на пчелна пита Miele с обем от 60 литра за перфектно изпиране и грижа до 6 kg пране.
- Специални сензори за автоматична настройка на идеални условия за пране, изплакване и центрофугиране , в зависимост от материята на дрехите.
- Fuzzy Logic, автоматична настройка на енергийната и водна консумасия за максималнто им спестяване .
- Опции "Без центрофугиране" и "Задържане на изплакването"
- Автоматичен контрол за наличие на пяна.
- Постоянна проверка на баланса при центрофугиране.
- PC Update facility(възможност за добавяне на нови програми чрез компютър)

Управление:
- Въртящ се селектор и бутони за лесно управление
- Програмен индикатор.

Звукова изолация:
- Специална звукова изолация за изключиелно тиха работа.

Програми:
- Автоматична+, тъмни дрехи/дънки, ризи
- "Ръчно пране" на вълнени дрехи
- Програма "Експрес 20 мин." за памучни, деликатни и синтетични материи
- Интензивна+, устойчива за дрехите програма
- Отделно изплакване /колосване, отделно центрофугиране

Допълнителни опции:
- Кратка "Kurz" програма
- Допълнителен източник на вода
- Предпране с опция за накисване
- Супер тиха

Безопасност:
- Водоустойчива система (WCS) за перфектна "анти-протичаща" протекция
- Произведена от водоустойчиви метали
- Заключване на барабана

Размери(В/Ш/Д): 90/45.4/60 см


Цвят: бял

Гаранция : 24 месеца

Характеристики
Обороти 0-1200
Капацитет 6кг
Отлични резултати при пране Патентован барабан тип пчелна пита
Специални програми Вълна
Допълнителни опции
Механизъм ComfortLift
Express 20
Защита от протичане
Рама за транспортиране
Цвят White

Скъпи Клиенти,

Ние от Miele Center Max ще поемем куриерската услуга за Вашата заявка. По този начини Miele Center Max Ви осигурява безплатна доставка за цялата страна, без значение от стойността, обема и броя на поръчаните от Вас стоки!

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срока указан в информацията за доставка и плащане на стоки.

Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.
При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети Miele Center Max за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Miele Center Max се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

При невъзможност за качването на уредите с асансьор, доставката се счита до партерен етаж или входна врата на кооперацията. Допълнително се начислява такса за доставка на стойност 20 лв/ етаж за всеки уред, платима при поръчката или при самата доставка.

ВАЖНО ОТНОСНО ДОСТАВКАТА НА ГОЛЕМИ УРЕДИ (пералня, сушилня, фурна, хладилник и др.): Вашият куриер доставчик ще пристигне сам. Когато се предвижда използване на асансьор, то той трябва да бъде достъпен на нулево ниво и директно достъпен за товарна количка. Уредите трябва да могат свободно да влязат в асансьора. Входът на сградата трябва да е на нулево ниво и достъпен от улицата. Вратата на двора трябва да е на нулево ниво и достъпна от улицата. Ако такъв достъп не е наличен и/или можете основателно да предположите, че сам човек не може да се справи, то вашите уреди ще бъдат разтоварени на най-близкото достъпно място до входа ви.

Ако имате основание да предполагате, че за да стигнат закупените уреди до входа/вратата ви е необходимо уредите да бъдат вдигани на ръце и пренасяни през прагове, стълби, и други препятствия, тогава моля да предвидите заплащане на услугата КАЧВАНЕ, като се свържете с нас преди да направите своята поръчка.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
• доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
• цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
• при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл) или устно (по телефон), в срок не по-дълъг от 7 работни дни на посочените в сайта координати.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули на адрес гр. София, Ул. „6-ти Септември”№1 , Вход от Бул. “Цар Освободител”12, 1000, София.

Връщането се допуска при следните условия:
• заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от Miele Center Max електронен адрес за кореспонденция, в срок не по-дълъг от 7 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката;
• стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от Miele Center Max – фактура, касов бон, гаранционна карта (ако е била издадена такава);
• клиентът съгласува с представител на Miele Center Max адреса, на който Miele Center Max желае да получи обратно стоката;
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката до посочения от представителя на Miele Center Max адрес.
Miele Center Max си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

 

Ние стоим зад техниката Miele, която продаваме. В случай на гаранционен и извън гаранционен проблем, можете да позвъните, за  да направите час за посещение на специализиран Miele сервиз на следните телефони:

                   - 0889 202 985

Гаранцията важи при представяне на надлежно заверена гаранционна карта.

Фирма Miele Center Max дава на своите клиенти с всяка закупена стока гаранция - гаранционна карта, в която са упоменати:

- адрес и телефон за връзка при проблеми със закупената стока;

- гаранционните условия на производителя;

- гаранционен срок на закупената стока;

За повече въпроси може да ни потърсите на телефон 0888 85 85 81 или ни пишете

Miele: 088 7 57 57 87

Безплатна доставка

Лизинг UniCredit Consumer Financing

Промоции вижте тук

Разпродажби вижте тук