За нас

През изминалите вече 22 години, фирма MIELE CENTER MAX Group се наложи на българския пазар, като официален партньор на германския концерн за домакинска и професионална техника Miele.

Фирмата е позната на своите многобройни клиенти със своето  компетентно и коректно обслужване. С много опит и нови идеи, нашият висококвалифициран екип непрестанно се стреми да отговори на индивидуалните нужди на всеки един наш клиент.

Бутиковият интериор и спокойната атмосфера в нашите магазини гарантират на клиентите квалифицирано, информативно и спокойно обслужване.

Като официален партньор на Miele в България, ние предлагаме пълната гама от продукти, официална гаранция от производителя, цялостно гаранционно и извънгаранционно обслужване от производителя.

Miele означава дългосрочно мислене и дейност, ефективност и устойчивост в съответствие с елегантен дизайн, безупречна надеждност и модерна технология.  Възползвайте се от непрекъснатите иновации, които Miele предлага. Позволете ни да Ви убедим в най-доброто Miele качеството, като към него прибавим лекота на използване, дълголетие, отговорност и безкомпромисен ангажимент за качество и високи постижения!

 
© Miele Center Max. Всички права запазени.