Miele Center Max e партньор на фирма Miele за България и оторизиран сервиз на германския концерн за домакинска и професионална техника Miele.

За България Miele Center (MCM Парадайз ЕООД) предоставя на своите клиенти възможността да пазаруват онлайн, както и да се възползват от всички условия, промоции и отстъпки

В shop.mcm.bg можете да поръчате, както онлайн, така и по телефона.

Поръчка онлайн:

- като гост

- с регистрирация с e-mail и парола

За да направите вашата поръчка по телефон, моля свържете се нас на телефоните за продажби:

- 088 8 96 29 30; 088 2 86 35 30; 088 2 96 09 78

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме в няколко отделни категории.Кликвайки върху снимката или описанието на продукта, Вие ще отидете в неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на продукта, по-голяма снимка, а също така и предложения за други продукти, които може да ви допаднат. Всяка поръчка се осъществява от индивидуалната страница на съответния продукт.


Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от shop.mcm.bg трябва да сте на индивидуалната страница на желания продукт и да направите своя избор натискайки бутона “*Купи*”. Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.

За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху бутон "*Поръчай*" намиращ се в долния десен ъгъл във вашата кошница, която е регистрирала броя на желаните от вас продукти. След това ще преминете последователно през още шест стъпки за изпращане на поръчка.

Стъпка 1: Тук имате избор между двата варианта за поръчка - като гост или чрез регистрация в магазина. Ако изберете да поръчате като гост, отбележете съответната отметка и натиснете бутона "*Продължи*". Ако вашият избор е да влезете като регистриран потребител - въведете в полетата своите e-mail и парола и продължете с бутон "*Влез в системата*".

Стъпка 2: Ако сте влязал като гост, на тази стъпка ще трябва да въведете вашите данни - Имена, адрес, телефон. Ако сте влезли като регистриран потребител изберете адрес за плащане на поръчката. Можете да изберете вече съществуващ адрес или да създадете нов от адресната ви книга ако сте влезли като регистриран потребител.

Стъпка 3: На тази стъпка избирате адрес за доставка. Можете да изберете вече съществуващ адрес или да създадете нов от адресната ви книга ако сте влезли като регистриран потребител.

Стъпка 4: Минавате през "*Начин на доставка*", който е чрез куриер. Доставката ви може да е безплатна ако сте направили поръчка за над 100 лв. Натиснете бутона "*Продължи*"

Стъпка 5: Тук е вашата информация за плащане.

Стъпка 6: Преглеждате поръчката си, виждате избраните от вас продукти с брой, отделна цена и обща, за цялата поръчка. Ако сте забравили да добавите нещо, което сте искали да поръчате или искате да редактирате количество от някой продукт, можете да се върнете обратно в кошницата си, за да направите редакцията. Ако всичко по поръчката ви е наред, натиснете бутона "*Поръчай*"

*След като натиснете бутон Поръчай, Вашата поръчка автоматично се потвърждава и не е необходимо допълнително потвърждаване от Ваша страната или връзка на наш служител с Вас за потвърждението и. Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработва спрямо указаните по-долу срокове.

При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на електонната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на тел. 088 9 20 29 85

Срокът на доставка обхваща период до10 работни дни, след извършване на плащане. За Miele електроуреди от ексклузивните серии Fire & Ice, срокът е до 30 дни.

*Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка и ако клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал на посочените за връзка Miele Center Max координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на Miele Center Max допълнително се свързва клиента, за неговото потвърждение.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради спрян модел, то ще получите уведомление на електронната си поща.

Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка от Моят профил - бутон, който се намира най-горе в дясно на сайта или на тел. 0889 20 29 85.

Благодарим Ви, че избрахте Miele Center Max!

© Miele Center Max. Всички права запазени.