Новини

ПРАХОСМУКАЧКА-РОБОТ Scout RX2

С Miele Scout RX2 разпределянето на домашните задължения е много лесно. Сутрин може да тръгнете спокойни на работа, защото щом се приберете домът ви ще сияе. Докато ви няма, роботът Miele Scout RX2 ще знае точно какво се изисква от него, като благодарение на мобилното приложение ще бъдете винаги информирани за неговият прогрес.

Неограничен достъп

Scout RX2 може да се управлява удобно от смартфон или таблет у дома или когато сте навън. Приложението предоставя цялата важна информация и предлага ключови опции за контрол от пръв поглед. По време на почистването се генерира карта на маршрута, за да наблюдавате и маркирате области, които да бъдат избегнати по ваше желание. Независимо дали искате да програмирате времето за почистване или да използвате други функции – всичко ще е на една ръка разстояние, благодарение на  Miele cloud server и домашна ви WiFi мрежа, в която сте регистрирали Scout RX2.

На живо

Всичко, което „вижда“  Scout RX2 се предава на мобилното ви устройство чрез функцията Home Vision. Това ви позволява да наблюдавате какво става в собственият ви дом по всяко време, където и да сте.* Изображенията на камерата не се записват като видеопоток, а се прехвърлят в реално време. Сигурността е на първо място! Предаването на изображението е кодирано. Данните се предават в криптиран вид и се декодират само при пристигане на мобилното устройство.

Независимо дали минава през чист под или такъв със специална настилка или килим - благодарение на четиристепенната система за почистване, Scout RX2 премахва трохите без затруднение и независимо от тяхната големина.

Четирикратна чистота

Ефективността на почистване на Scout RX2 се дължи на новата система Quattro Cleaning Power, която се състои от четири елемента.

  • Страничните четки почистват ъглите, както и по дължината на стените и надеждно почистват замърсяванията по пътя на уреда.
  • Всмукателният отвор с ролерна четка отпред, почиства по-големите замърсявания
  • Задният смукателен отвор привлича със силен въздушен поток останалото фино замърсяване
  • Благодарение на високата си скорост моторът осигурява силна смукателна мощност и е особено енергийно ефективен.

Специално внимание на ъглите

Страничните четки са прикрепени към шарнирни странични рамена, които стърчат извън тялото на уреда. Това гарантира, че Scout RX2 може да почиства успешно ъгловите зони и покрай стените. Когато роботът се приближи до препятствие, страничните четки се прибират.

 

Контрол във всеки един момент

Снабден с предни камери и сензори, Scout RX2 се движи систематично и внимателно през дома ви.

Стерео камера за отлична ориентация

Scout RX2 използва двете си предни камери, за да се ориентира и сканира стаята от различни гледни точки. Той регистрира помещения и предмети в 3D и изчислява разстоянието до тях. Благодарение на непрекъснатата локализация на обекти в помещението, Scout RX2 открива отклонения в зададения курс и прави съответните корекции.

 

3D интелигентна навигация

При направено сравнение на различни прахосмукачки с хаотична навигационна система, още по-ясно се забелязва защо Scout RX2 е далеч по-добър. С новата 3D интелигентна навигационна технология, помещението се почиства систематично. Технологията дава възможност на Scout RX2 да се информира за препятствия и след почистване н да намери пътя обратно към своята станция за зареждане. Тайната на тази подобрена навигационна технология е комбинация от система за стерео камера, жироскоп, 10 инфрачервени сензора и най-съвременна електроника и софтуер. По този начин се позволява надеждна навигация дори и в тъмното.

При направен сравнителен тест с други роботи с хаотична навигационна система се забелязва, че те не могат да разпознаят разположението на помещението. Движат се „на сляпо“ из стаята и резултатите от почистването са неясни.

 

Защита на мебелите

За да се предотвратят сблъсъци, 7 инфрачервени сензора отпред и 3 под устройството, опознават заобикалящата го среда - мебелите и препятствията се разпознават и избягват. Допълнителни предни камери измерват разстоянията до препятствията. Взаимодействието между двете системи значително намалява броя на сблъсъците с мебели. 3-те инфрачервени сензора под устройството надеждно предотвратяват падането от височина над 4 см.

* Функциите зависят от модела. Качеството на предаване зависи от скоростта на интернет връзката във вашия дом и скоростта на вашето мобилно устройство.

 

 

 

Новата серия съдомиялни машини Miele G 7000

Насладете се на комфорта на дома си и поканете приятели, защо не дори повече … Miele ще се погрижи всичко след това да бъде искрящо чисто.
Съдомиялните машини Miele от Generation 7000, притежават иновативната система AutoDos с PowerDisk®, която разпределя оптималното количество нужен почистващ препарат. За перфектен синхрон на почистване, изсушаване и защита - и по този начин за идеален резултат.

Наблюдавайте, стартирайте и контролирайте удобно вашата съдомиялна машина G 7000 със своя смартфон или таблет, където и да сте. С мобилното приложение Miele@mobile app и благодарение на MobileControl, можете да стартирате вашата съдомиялна да работи в удобно за вас време. С него може да следите и нивото на изчерпване на  PowerDisk®, да поръчвате препарат, както и да сте информирани за времето, което остава за текущата програма. От друга страна, с функцията AutoStart* имате възможност автоматично да стартирате уреда в предварително заложен от вас час. Какво предпочитате, избирате сами.

Кошницата на съдомиялната Miele от серия G7000 – FlexLine, притежава изключителна гъвкавост и приспособимост за зареждането и перфектното почистване на всички видове съдове и прибори за хранене. С подвижни секции, 3D MultiFlex чекмеджето за прибори има възможността да се спуска надолу, освобождавайки пространство не само за по-големи прибори, но и за по-малки предмети.

Височината, ширината и дълбочината на кошницата могат да се променят в зависимост от типа зареждане от което имате нужда.

M Touch V Display – цветен дисплей, чрез който вградените уреди могат да се управляват лесно, бързо и интуитивно директно от личния ви телефон.

С Generation 7000 Miele ви гарантира, че съдовете ви ще са почистени качествено и внимателно, а изцяло обновената водна циркулация е насочена към опазване на околната среда и намалява потреблението на вода до 6 литра.Generation 7000

С Generation 7000, Miele обновява цялата си продуктова гама от вградени кухненски уреди. С близо 3000 нови версии на модели по целия свят, обхващащи 15 продуктови групи и 10 производствени завода на Miele, това е най-големият старт на продуктова серия в историята на компанията. Generation 7000 се отличава с увлекателни иновации, които правят готвенето по-просто, по-удобно и по-безопасно - достъпно само от Miele. Освен това машините се съчетават перфектно с всеки интериорен дизайн. Част от тази гама вече е налична и в България и може да се запознаете с нея в нашите магазини.

 

Generation 7000 предлага вдъхновение за практически всеки стил на интериорен дизайн, благодарение на своите четири дизайнерски линии:

ContourLine  - счита се за най-класически. Фасади от неръждаема стомана, чисти линии и функционални контролери.

PureLine - предлага съвременен дизайн, със своята солидна дръжка, нисък ключ от неръждаема стомана и стъклена предна част.

VitroLine - подчертава своя запазен и интегриращ стил, с дръжки в същия цвят като уреда.

ArtLine – предлага минималистичен подход.

 

Уредите от поколение 7000 насочват нашите клиенти. Етапите на работа са интуитивни, а процесите плавни. Тази нова лекота на работа оставя по-голямо пространство за творчество. Важните контролери и дисплеи са разположени на точно една и съща позиция в цялата серия за максимално улеснение.

 

Друго предимство е лекотата, с която новите уреди на Miele помагат на потребителите си да направят своите кулинарни шедьоври.
Generation 7000 са оборудвани с интелигентни асистенти:

  • Камера във фурната - предава изображения в HD качество на таблет, компютър или смартфон. От удобството на мобилно устройство, след това лесно могат да бъдат направени настройки на температурата и времето за готвене. За първи път тази функция е достъпна дори при пиролитни самопочистващи се модели, при които камерата е изложена на висока температура.
  • TasteControl - предотвратява прегарянето на храната, като бързо намалява температурата във вътрешността на фурната в края на програмата. Процесите на готвене завършват точно навреме, надеждно предотвратявайки храната да продължи да се готви в остатъчната топлина на фурната, което ще доведе и до изсъхването и.
  • MotionReact - възможност уредите само да предложат следващите си действия на своите потребители и да се включат автоматично, когато се приближите, активирайки осветлението на фурната или деактивирайки звъненето в края на програмата.
  • RemoteService - софтуерните актуализации могат да бъдат изтеглени и инсталирани без нуждата от фирмен асистент и то директно на уреда.

WiFi Conn @ ct

Системата Miele@home е толкова лесна, колкото и удобна. Отделните домакински уреди на Miele са свързани в мрежа чрез WiFiConn@ct - с други думи, те са пряко свързани с WiFi рутера ви. Веднъж свързани, вие може дада наблюдавате и управлявате удобно и сигурно мрежовите си уреди (в зависимост от уреда и модела) от вашия смартфон или таблет чрез мобилното приложение Miele@mobile app.

Има много добри причини да изберете Miele.
Откакто компанията е основана през 1899 г., Miele остава вярна на обещанието си за марката „Immer Besser“. Това означава, че ще направим всичко възможно, за да бъдем винаги по-добри от нашите конкуренти и по-добри, отколкото вече сме. Искаме да направим ежедневните задачи по-лесни и по-забавни за нашите клиенти, като постоянно подобряваме нашите продукти. Изберете ли Miele, то вие правите едно добро решение - вероятно решение за цял живот!


Качество на Miele
Повече от 120 години перфектните резултати! Може да разчитате на Miele. Ние сме единственият производител в нашата сфера на дейност, който тества продуктите си с тест, равняващ се на 20 години употреба.
По този начин можем да ви предложим уникална надеждност и спокойствие. Това е и обяснението, защо клиентите на Miele по целия свят остават верни на своята марка и препоръчват Miele на своите приятели.


Miele технология
Miele означава увлекателна технология и отлични резултати, съчетани с минимална консумация на енергия. 

Miele изработка
Miele съчетава визия, прецизност и изключително голямо внимание към детайлите. Всеки един от нашите продукти е произведен по най-високия стандарт и подлежи на строг контрол на качеството. Нищо не е по-важно за нас от това, да се наслаждавате на Miele дълго време.

Miele дизайн
Вярваме в изчистените линии, вечната елегантност и интуитивното управление. Независимо дали става дума за конвенционален въртящ се превключвател, дискретни сензорни контроли или сензорен дисплей с висока разделителна способност: работата с Miele трябва да е лесна и забавна. Никъде другаде няма да намерите такава съпоставима гама от внимателно координирани дизайнерски линии и цветови опции, които да отговарят на най-разнообразните интериоерни дизайни. Какъвто и да е стилът на вашата кухня: Miele ще се впише идеално.

 

 

© Miele Center Max. Всички права запазени.